Links

www.childwelfarenepal.nl Op verschillende gebieden het leven in de armste gebieden van Chitwan, Nepal te verbeteren en meer verdraagzaam te maken. 

www.heartofbhaktapur.com Pension Heart of Bhaktapur biedt 13 lichte, goed ingerichte, gezellige kamers met aangrenzende badkamer. Het pension ligt in het oude stadscentrum van het prachtige Bhaktapur, Nepal.

www.orchidgardennepal.com een plaats waar kinderen van de allerarmsten in Nepal veilig kunnen opgroeien. Aandacht, zorg, voeding, scholing. Deze woorden staan centraal en zijn de richtlijnen voor het team van OGN om deze kinderen een kans te geven op een betere toekomst en zo mee te werken aan een beter Nepal.

www.pemaguesthouse.com Dawa Tamang is niet alleen de eigenaar van het guesthouse maar tevens degene die er voor gezorgd heeft dat onze stichting van de grond kwam. Onze eerste verrichting was het sponsoren van zijn zus Pema, maar ook zorgde Dawa er voor dat we van meer dan 60 huizen in zijn woongebied het dak hebben vernieuwd. (zie onder het kopje “nieuws”)

www.sahayatrinepal.org Laxman is de initiatiefnemer van de NGO Sahayatri. Men houd zich bezig met het ontwikkelen van de mensen in KarkiGaun met onder anderen onderwijs voor oudere ongeletterde vrouwen uit het dorp. Dit maakt het mogelijk de mensen ook beter te informeren over zaken als hygiëne, gezonde voeding, landbouw, etc..